ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ Η 1Η ΑΛΛΑΓΗ!
ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ!
Αποστολή και παραλαβή εντός 48 ωρών με Box Now | Buy Now, Pay Later με Klarna. Aγορά σε 3 άτοκες δόσεις με χρεωστική κάρτα
Αποστολή και παραλαβή εντός 48 ωρών με Box Now | Buy Now, Pay Later με Klarna. Aγορά σε 3 άτοκες δόσεις με χρεωστική κάρτα
TOMS

TOMS Oatmeal Alp Fwd Ανδρικές Εσπαντρίγιες 10019879

Κωδικός Προϊόντος:
10019879 Tan

Επάνω μέρος TENCEL™ Lyocell x REFIBRA™ κατασκευασμένο μέσω διαδικασίας κλειστού βρόχου που συνδυάζει ανακυκλωμένα υπολείμματα βαμβακιού και πολτό ξύλου που προέρχονται από δάση με βιώσιμη διαχείριση.

Το αποτέλεσμα είναι ένα εξαιρετικά απαλό ύφασμα που μειώνει τη σπατάλη.
Φόδρα twill και πέλμα
Καουτσούκ σόλα από καουτσούκ
Αφαιρούμενη εσωτερική σόλα OrthoLite® EcoLT-Hybrid™ για βελτιωμένη άνεση και αναπνοή, κατασκευασμένη με 26% οικολογικό περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένων 15% υβριδικών υλικών, 6% βιοέλαιου και 5% ανακυκλωμένου καουτσούκ.

Η TOMS είναι περήφανο μέλος του Fair Labor Association—συνεργάζεται με προμηθευτές που ασκούν τις δραστηριότητές τους με ηθικό τρόπο, συνεργάζονται με τους εργαζόμενους, διασφαλίζουν ασφαλείς συνθήκες εργασίας και καθιερώνουν συμμόρφωση με τα ανθρώπινα δικαιώματα και κοινωνική ευθύνη.
Μέρος της συλλογής TOMS earthwise™ - προϊόντα σχεδιασμένα με γνώμονα τον πλανήτη
Όταν αγοράζετε TOMS, βοηθάτε στη χρηματοδότηση της πρόσβασης σε πόρους ψυχικής υγείας για τα εκατομμύρια των ανθρώπων που τα χρειάζονται.

Εκτός Αποθέματος
Wishlist
Λίστα Επιθυμιών